Sátor

Mivel a lövészetnek komoly biztonsági  _DSC01493.2előírásai vannak, az esemény egy 5m széles lőtérré alakított ALU szerkezetű, dupla rétegű ponyvával borított sátorban kerül megrendezésre. A célok nagy része állítható tartó konzolokon van elhelyezve melynek köszönhetően szabadon variálható  a pozíciójuk a sátron belül.

– A sátor hossza változtatható, 2m-től egészen 12m-ig. Ez függhet az adott hely jellegétől, illetve a megrendelő igényétől.
A kisebb sátor változatot ajánljuk félnapos vagy kisebb/rövidebb rendezvényekre. Ez az összeszerelési időt is meggyorsítja.
– A sátor belső oldalán egy duplarétegű 2x3mm vastag, rugalmas textília szolgál golyófogó anyagként, mely tesztjeink által bármilyen szögből lőve 100%-ban megállítja a golyót, így a sátron kívül semmi esetben sem kerülhet lövedék.
– A sátor egyik végében 4db 1m széles lőállás van kialakítva, melyből különböző távú célokra (5-12m) egyszerre akár négy ember is lőhet, egy időben.

– A sátor lőállás felőli oldala nyitott, így az érdeklődők kívülről is belátást nyerhetnek  a lőtér belsejébe, és _MG_0486figyelemmel követhetik az éppen zajló eseményt.
– A sátor külső PVC ponyva rétege tűzálló anyagból készült, elkerülve a felmerülő balesetek lehetőségét.
– A sátor teljesen összeszerelt állapotában (12m-es) zárt és vízhatlan, így akár a rossz idő sem lehet  akadálya egy megszervezett programnak.
– A sátor fedele levehető  ponyvából készült, így az időjárási viszonyokhoz mérten a lőtér nyitottá alakítható anélkül, hogy a biztonsági körülmények megváltoznának.
– A lövészetet tapasztalt, lövészetvezetői vizsgával rendelkező személy vezeti, így az jogi szempontból is teljesen megfelel az előírásoknak.