Fegyverek, célok

A program sokszínűsége miatt elengedhetetlen a változatos felhozatal fegyverek és célok terén is. Nem beszélve arról, hogy így az önkéntes lövészek több típusú illetve rendszerű eszközt is kipróbálhatnak egy alkalommal.

 

Fegyverek:

1077Crosman 1077 – Amerikai gyártmányú félautomata forgótáras légpuska, melybe akár 12db lövedéket is lehet tenni.  Kedvenc fegyverünk a Tent Shootinghoz, hiszen precíz és nem kell egyesével utántölteni, így önfeledt szórakozást biztosít. 12 gr.-os Co2 patronnal működik, melyet 40-50 lövésenként cserélünk benne. Biztosító is van rajta, a nem kívánt lövések elkerülése végett. A fegyver 4×32-es Centerpoint céltávcsővel van szerelve.

 

furyCrosman Fury – Amerikai gyártmányú rugós légpuska. Szimmetrikus műanyag tussal rendelkezik, mely bal és jobb kezes lövőknek is ideális. Ennél a típusnál is található biztosító. A fegyver 4×32-es Centerpoint céltávcsővel van szerelve.

 

gamo 1200Gamo 1200 – Spanyol gyártmányú fa tusos légpuska. Akár 12db lövedékkel is be lehet tárazni. Ezután, mint egy “pump action” puskánál, az előagy hátrahúzásával lehet minden lövés előtt csőre tölteni a fegyvert. Hangulatos lövészetet garantál. 4×32-es Centerpoint távcsővel szerelt.

 

Cometa 50

Cometa 50 – Spanyol, rugós-csőtörős légpuska kimondottan gyerekeknek. Mérete és súlya miatt ideális kis fegyver a 6-10 éves korosztály számára. 4×20-as távcsővel szerelt.

 

 

 

Célok:

leborulós célLeborulós Célok – Ültethető célok, melyek a sátor tartóoszlopaira teleszkópos rudazattal vannak felerősítve. Így a célokat bármilyen pozícióba el tudjuk helyezni a sátoron belül.  A találati zóna 3 méretben állítható (2, 3 és 4cm). A találati zóna eltalálásakor az állat lebillen, amit madzaggal tudunk visszaállítani.

 

 

 

leszúrható célLeszúrható Állatok – Földbe vagy tartó rúdra rakható cél. A találati zóna 3 méretben állítható (2, 3 és 4cm). A találati zóna eltalálásakor az alsó korong lebillen. Ezt ellőve az állatfigura mögötti találati zóna lesz ismét aktív. A „felállító” korong mérete 4cm.

 

 

 

 

sziluett célSziluett Célok – Acél sziluett figurák. 4 féle állatminta, 4 különböző távolságra elhelyezve méretük szerint. A célok egy vasállványra (állványonként 5db) vannak erősítve melyet zsinór segítségével tudunk felállítani ha ledöntöttük őket.

 

 

 

 

kacsadobozKacsadoboz – Az erős acéllemezből, döntött hátfallal készült golyófogó dobozban 4db automata sziluett (kacsa) cél és egy korong cél van. Az állatfigurákat eltalálásukkor egy mágnes fekve tartja amelyeket a középen elhelyezkedő kioldó korong ellövésével aktiválhatunk újra.

 

 

 

 

zombie célZombi – Ültethető és falra szerelhető cél. A találati zóna 4 méretben állítható. A találati zóna eltalálásakor a figura lebillen, amit madzaggal tudunk visszaállítani.

 

 

 

 

 

lőlaptartóPontlövész lőlap – 17×17 cm-es lőlap befogadására alkalmas acél golyófogó. Hátfal kiképzésük olyan, hogy a lövedék semmiképpen nem csapódik vissza a dobozból.